За Нас

Автобус и микробуси под наем с шофьор 6, 8, 15, 18 – местни и автобуси до 32 места, оборудвани с tv, dvd, cd, gps, микрофон, климатик, печка за отопление. Автопаркът, с който разполагаме, е над 40 превозни средства, като са от 2008 -ма година до 2017г. Изготвяне на туристически маршрути, консултация и организация. Фирмата има възможност за изготвяне на индивидуални оферти за всеки клиент, според неговите нужди. Високите изисквания към техническата поддръжка на автопарка и професионалната квалификация на персонала са гаранция за качеството на предлаганите услуги. Изключително добре разработените графици и линии дават възможност да се осигури редовен автобусен транспорт и да се задоволяват специфичните изисквания за междуградски транспорт на възможно най-висок процент от населението.
Ние разполагаме със собствена гаражна и сервизна база , както и бензиностанция , което ни позволява да предлагаме конкурентни цени. Всичките ни превозни средства отговарят на високи екологични изисквания, както и най новите Европейски стандарти за международен транспорт..
За Ваше удобство предоставяме контактна форма, стационарен и мобилен телефон за връзка, както и електронна поща. Изберете удобния за Вас вариант и ни потърсете, а останалото оставете на нас. Очакваме Ви!